Košík
0
0,00 €
Rozhodla som sa napísať takýto blog, veď dnes je už každý samozvaný spisovateľ a názory, nápady aj denníky je dnes ľahké zverejniť na stránkach a osobných blogoch. Ja na to využijem vlastný priestor, ktorý si sama spravujem pre moje podnikanie a kaviareň. je to moja práca, hobby, môj voľný čas a vlastne môj život.
Kreativite sa mädze nekladú. Aj sme chvíľu počítali koľko príchutí sme už vyskúšali. Je to každý rok o novinky viac a viac a už sme prekročili 201... :-)
Gelato obsahuje niekoľko zložiek. Tuky a proteíny z mlieka, cukor, vodu, ktorá sa mení na ľad a vzduch. Tuky sa nemajú príliš v láske s vodou. Hovorí sa im "Hydrofóbne" čiže majú odpor voči vode.
Spoločný základ všetkých zmrzlinárov alias "Gelat-eristov"