sorbety
Kreativite sa mädze nekladú. Aj sme chvíľu počítali koľko príchutí sme už vyskúšali. Je to každý rok o novinky viac a viac a už sme prekročili 201... :-)
Kreativite sa mädze nekladú. Aj sme chvíľu počítali koľko príchutí sme už vyskúšali. Je to každý rok o novinky viac a viac a už sme prekročili 201... :-)
Gelato obsahuje niekoľko zložiek. Tuky a proteíny z mlieka, cukor, vodu, ktorá sa mení na ľad a vzduch. Tuky sa nemajú príliš v láske s vodou. Hovorí sa im "Hydrofóbne" čiže majú odpor voči vode.
Spoločný základ všetkých zmrzlinárov alias "Gelat-eristov"
V Taliansku máme veľa priateľov a známych. Všetko začalo ešte v prvom podnájme, kam som prišla ako študentka a delila som si izbu s Taliankou zo severného Sondria, vedľa v izbe bývala Ruska Katarína, na prízemí Sardínčan Salvatore (ešte som netušila, že to raz bude môj manžel :-)), majiteľkin syn z Kalábrie a Ahmad z Jordánska. Ďalší nájomníci sa...